Hotellet

Prästgården är ett nyöppnat boutiquehotell i centrala Söderhamn, Gävleborgs län. Prästgården ligger två timmar norr om Stockholm, mellan Söderhamns skärgård och Hälsinglands bondgårdar, och är idealiskt beläget för resenärer som vill upptäcka skönheten i vår historiska region.

Alla våra sovrum är inredd med skandinavisk enkelhet. Vitvaxade furugolv och vita väggar kombineras med eleganta marmorbadrum, specialbyggda skrivbord, lyxiga sängkläder och gratis WiFi för att skapa harmoniska utrymmen där våra gäster kan koppla av. Upptäck mer om våra rum.

För övrigt på hotellet finns en trivsam Bar & Restaurang, öppen varje dag, och en privat trädgård, perfekt för uteservering. Upptäck mer om vår Bar & Restaurang.

Oavsett om du är i Söderhamn för affärer eller nöjen, stannar över eller stannar en stund, vi ser fram emot att välkomna dig. Bokningar kan göras via vår hemsida, telefon +46 (0) 73-330 34 18 eller e-post på info@prastgardenhotel.se.

Classic Rooms at Prästgården Hotel, Sweden
Rum & Sviter
Classic Rooms at Prästgården Hotel, Sweden
Mat & Dryck
Classic Rooms at Prästgården Hotel, Sweden
Galleri


En två minuters bilresa från E4, den 160 mil långa vägen som korsar Sverige från norr till syd, och två timmar rakt norr om huvudstaden Stockholm, är hotellet också tillgängligt med kollektivtrafik, med Söderhamns resecenter, som består av tåg- och bussförbindelser, som ligger 10 minuters promenad från hotellet.

tel: +46 (0)73-330 34 18
info@prastgardenhotel.se

Prästgårdsgatan 3
82632 Sõderhamn
Sverige

Google Maps