Lokal Mat

Med utmärkta fisk- och skaldjursrestauranger, charmiga Hälsingland Farmhouse-cafeer och ett utbud av butiker som säljer lokalt tillverkade produkter, har Söderhamn mycket att erbjuda besökare som söker intressanta curinariska upplevelser.

Albertina. En avslappnad fisk- och skaldjursrestaurang extremt populär bland lokalbefolkningen och turister. Pittoreskt läge, vid vattnet, i den härliga miljön i Skärså fiskeläge.

Hunker Junker. Avslappnad foodtruck med kreativ mat, härlig atmosfär och fritt flödande Rum-bar med utsikt över Söderhamns mynning. öppet vår, sommar & höst.

Månses Design Boutique & Cafe. En designbutik som säljer en rad av Månses självbenämnda hemartiklar med ett elegant cafe.

Kanonholmen.En avslappnad fisk- och skaldjursrestaurang vid vattnet, med en fiskdisk för avhämtning och ett eget rökeri.

Erik Anders. Det historiska Hälsingehuset har ett härligt cafe och butik som säljer en rad exklusiva lokala produkter. En sommardag är trädgårdarna en fröjd att sitta i.

Rådis Konditorei. Ett kafe, bageri och konditori i ett historiskt stadsläge med vacker interiör från mitten av århundradet.

Tewes Konditorei. Ett klassiskt svenskt konditori som säljer ett utmärkt utbud av kakor och diverse bakverk.

Skale Skafferi. En liten gårdsbutik som säljer Skale Skafferis förtjusande utbud av hemgjorda konserver och andra livsmedel.


En två minuters bilresa från E4, den 160 mil långa vägen som korsar Sverige från norr till syd, och två timmar rakt norr om huvudstaden Stockholm, är hotellet också tillgängligt med kollektivtrafik, med Söderhamns resecenter, som består av tåg- och bussförbindelser, som ligger 10 minuters promenad från hotellet.

tel: +46 (0)73-330 34 18
info@prastgardenhotel.se

Prästgårdsgatan 3
82632 Sõderhamn
Sverige

Google Maps