AKTIVITETER

Med ridning, tandem fallskärmshopp och skridskoåkning i världsklass har Söderhamn ett fantastiskt utbud av aktiviteter under hela året.

Hästridning. Upplev Hälsingelands magi till häst med Hälsinge Riding Company. Ridprogram är tillgängliga under hela året och kan skräddarsys för alla nivåer av erfarenhet.

Sky Diving. Sky Dive Mohed erbjuder dagliga paket för dem som är orädda nog att vilja testa ett tandem-skydive. Ingen erfarenhet krävs och fantastiska vyer garanteras.

Söderhamns Golfklubb. Beläget nära Söderhamns skärgård, en attraktiv 18-håls golfbana som erbjuder onlinebokning för starttider. Det finns också en trevlig korthålsbana i centrum med konstgjorda greener och fritt spel, perfekt för nybörjare.

Skridskoåkning. Storleken på en fotbollsplan, Söderhamns toppmoderna isarena är öppen året runt för allmän entreåkning. Eller så kan du kolla in Broberg, Söderhamns elitlag i bandy på en av deras mycket underhållande säsongsarrangemang, biljetter kan bokas online.


En två minuters bilresa från E4, den 160 mil långa vägen som korsar Sverige från norr till syd, och två timmar rakt norr om huvudstaden Stockholm, är hotellet också tillgängligt med kollektivtrafik, med Söderhamns resecenter, som består av tåg- och bussförbindelser, som ligger 10 minuters promenad från hotellet.

tel: +46 (0)73-330 34 18
info@prastgardenhotel.se

Prästgårdsgatan 3
82632 Sõderhamn
Sverige

Google Maps